Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Världen utanför

Det finns de som älskar att vistas ute i naturen. Som lever för exkursioner, vandringar, långa dagar på stranden, picknickar, cykelresor och annat dylikt. Det låter underbart i mina öron också, men bara där. Jag är tyvärr inte någon friluftsmänniska, även om jag önskar att jag var. Jag tycker att man alltid är antingen för varm eller för kall när man rör sig mycket utomhus och ska man sitta någonstans så är det antingen för kladdigt, för hårt eller så kliar och sticks det. Småkryp finns precis överallt och jag är inget fan av vare sig spindlar, getingar eller ens flugor och myggor - dessutom är jag fobiskt rädd för fästingar. Nej, tacka vet jag att få sitta bakom ett fönster, i bekväm inomhustemperatur, med en god kopp kaffe i handen, och betrakta världen utanför. 

Nya fönster gör det ännu mer lockande att stanna inne

Jag lät installera nya fönster i mitt hem ganska nyligen. Jag hittade ett företag som lät riktigt bra och det levde upp till förväntningarna. Westcoast Windows arbetade snabbt och smidigt och fönstren jag nu sitter bakom är rena (underhållsfria), välisolerade och kristallklara. Det är en fröjd!

Tvingar mig ut då och då

Jag vet att det är sommar nu, och att man ju ska vara ute och njuta av solen och fågelkvittret. Jag tvingar mig ut ibland och då och då är det ju faktiskt riktigt trevligt... när man har mjukt under rumpan, temperaturen ligger på 24 grader och det blåser precis så mycket att alla äckliga kryp blåser bort. Resten av dagarna sitter jag hellre hemma vid mitt fönster och filosoferar.

23 Jun 2017