Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Utrustning för djurälskare

Handladigitalt.se är nätbutiken för alla djurälskare. De vill säga om du är intresserad av mer än husdjuren, och vill fånga viltdjurens rörelser, till exempel nattetid. Här finns den mesta utrustningen inom viltvård men också inom personsök, inrbottsskydd och jakt. Handladigitalt.se är ett företag med i Umeå som grundades 2005. Vår företagsidé innefattar flexibilitet och närhet till dig som kund. Deras näthandel är ganska enkel och informativ. De har bland de lägsta priserna på marknaden utan att göra avkall på kvaliteten. Kollar du deras hemsida ser du själv att kvaliteten är hög. De har själva ett gediget naturintresse och har mer än 5000 artiklar i sitt sortiment.

Nattkikare måste om du vill se vilda djur

Handladigitalt.se har en av marknadens bästa Night Vision Goggle enheter. Inte att förväxla med Google sökmotorn på datorn och internet. Nattkikare har en inbyggd fotosensor som skyddar mot starka lampor. Den är robust och lätt och har ett stereoseénde för bättre avståndsbedömning än med en vanlig kikare. Den kommer med en inbyggd, kraftfull och fokuserbar, infraröd lampa som gör det möjligt att se i mörker och förlänger sikten även i dåliga ljusförhållanden. Den har en fullt justerbar rem så att du kan montera den på huvudet och använda händerna fritt. Det patenterade, breda kikarsiktet tar bort behovet av att justera objektet du vill se.

Kommer från USA

Det är en högpresterande kikare från amerikanska Night Optics, som är en av världens ledande aktörer inom nattkikare, nattsikten och mörkerutrustning. Den är vattentät, robust pch har en utprovad design. Den lämpar sig mycket väl för jakt, vak, paintball, på båten eller vid nattliga viltobservationer och övervakningar.

12 Nov 2017