Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Upplev Europa med husbil

Ett bra sätt att ta sig runt i Europa är att resa med en husbil. Då har du boendet med dig så att säga och kan åka dit du vill, utan att behöva tänka på att boka hotell eller vandrarhem eller så. Du kan kolla på husbilar på nätet, om du är sugen på att köpa dig en egen husbil. Det andra alternativet är husvagn, men en husbil kan vara lite smidigare att köra. Det finns olika modeller av husbil, så väl som storlekar. 

Underskatta inte vårt vackra Sverige

Även om du har hela Europa att åka genom med din husbil, så är det inte fel att även stanna kvar i Sverige. Vi har många fina smultronställen som är värda att besöka. Du har till exempel Gotland dit du enkelt kan ta dig med Gotlandsfärjan. Sedan har du en hel ö att upptäcka! Andra fina platser i Sverige är Bohuslän, eller varför inte ta husbilen upp till Norrland? Upptäck även Öland, eller så gör du som så att du åker från norr till söder eller tvärtom och stannar där det passar bäst. Det finns många bra campingar runt om i Sverige där du kan ställa upp din husbil.

Köp en husbil som passar dig

Om du är sugen på att köpa en husbil, så kan du först hyra en, för en period, för att känna på hur det känns att resa med en sådan. Sedan kan du kika på husbilar på nätet och se om du hittar en egen modell du vill satsa på att köpa.

 

 

8 Feb 2018