Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Silvrigt silversmide

Jag gick ett tag och lärde mig silversmide och planen - eller drömmen rättare sagt - var att bli silversmed på heltid. Det finns inget jag älskar mer än att få förkovra mig i något pilligt som leder till att man skapar något vackert. Det är processen jag älskar mest, men även känslan av tillfredsställelse när man är klar såklart. Jag hoppade av utbildningen ganska fort tyvärr för jag hade inte riktigt det tålamod som krävdes. Jag älskar silver som material och metall - långt mycket mer än guld och andra sorter. Det är den kalla glansen i silvret som förför mig...

Silversmycke som doppresent

Nu när jag har ett litet barndop i kalendern så funderar jag kring vad jag ska ge bort i present och hade jag bara haft verktygen hemma så hade jag kanske vågat mig på att skapa ett litet silversmycke själv, men det får bli till att köpa istället. Det är tur att det går så smidigt idag att köpa silversmycken online, särskilt när man ska handa till en liten person som inte har särskilt mycket smak än.

Ett dubbelhjärta med ingraverat namn och födelsedatum

Jag har hittat ett jättesött litet silverhalsband med två små hjärtan i en svensk webbshop för silversmycken - silversmycken.org. De har många fina saker så det blir en beställning där. Jag tänkte be dem gravera in lillflickans namn i ett av hjärtana och hennes födelsedatum i det andra. Hur sött som helst!

Det är verkligen lyxigt att man kan handla så fina silversmycket online. Snacka om att göra det enkelt för sig!

23 Jun 2017