Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Mysigt med vandrarhem

Sverige är ett mycket vackert land. Det är många som missar detta, då de väljer en utlandsresa före att semestra hemma. Det som är så bra med att ha sin semester i Sverige, är att det går helt välja boendealternativ. Det finns stugbyar, hotell, hostels, tält, husvagn och så finns det vandrarhem. Det som är så bra med vandrarhem, är att dessa finns i stort överallt i hela Sverige. Från början så var vandrarhem främst avsett för vandrande eller cyklande ungdomar och barnfamiljer men idag så är det vanligt att alla kategorier bland resande bor på vandrarhem. Sedan är det enkelt att hitta vandrarhem online och boka redan hemifrån.

Hur är det att bo på ett vandrarhem

Om du har funderingar på hur det är att bo på ett vandrarhem, så är de ganska lika varandra. Det är en valfrihet i frukost, lakan och handdukar, det går alltså att ta med egna, eller hyra på plats. Sedan har man möjlighet att laga mat i ett självhushåll.

I Sverige så håller vandrarhemmen en bra standard rent generellt samt att det är ett billigt boendealternativ. Det går att hyra en säng i sovsal sä väl som att det finns vandrarhem med eget rum eller egen stuga. Det är en mängd alternativ att välja på. Så, varför inte ta och hitta vandrarhem online och planera in en semester i Sverige i år? Det finns vandrarhem från Skåne i söder till Kiruna i norr, du väljer själv din resrutt!

 

1 Feb 2018