Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Marknadsföra ditt företag?

Har du eget inredningsföretag? Då känner du säkert till hur viktigt det är med marknadsföring? Har man en jämn ström med uppdragsgivare är det kanske inte lika akut. Däremot kan många saker hända med en uppdragsgivare och man kan komma att behöva fler kunder, eller uppdragsgivare. I alla fall är det viktigt med att synas där de potentiella kunderna finns, numera är det ju på nätet. Många börjar som den här bloggen och man hoppas att ens följare även är beredda att också bli uppdragsgivare, eller vill säkra en annonsplats på bloggen.

Marknadsför dina bilder

Många inredare har egna loggar, eftersom inte alla är villiga att exponera sig själva på nätet. De bilder man lägger upp, kanske man inte vill ska kunna användas hur som helst. Då behöver man en logga som man enkelt kan placera på de egna bilderna. På så sätt ser man till att marknadsföra sina bilder om nu någon skulle komma att använda dem "olovligt". Om du inte redan har en logga, kan jag bara varmt rekommendera att skaffa en. Det finns en webbyrå som också är en kommunikationsbyrå och reklambyrå, som är i mellanprisklassen, som heter tross.se.

Låta proffset hjälpa dig

Det är mycket värt att låta någon som är professionell att hjälpa till med loggan eftersom de har den kunskap som behövs vad gäller marknadsföring. Man kan ju låta dem hjälpa en med just det som du själv väljer, eller om du så vill kan du även anlita dem för att marknadsföra ditt företag, eller blogg. Det finna även SEO (sökordsoptimering) företag som kan hjälpa till med det. På så sätt kan din blogg hamna högst på Googles söksidor, men var noga med att välja ett SEO företag som är seriösa och gör det de lovar. Lycka till!

15 Jun 2017