Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Hyllor för vardagsrummet

WeGot har alla möjliga hyllsystem. Det har blivit en alltmer populär möbel för vardagsrummet med plats för TV. På Wegot finns allt från från höga och smala till breda och låga skåp. Man kan kombinera höga bokhyllor med lägre förvaringsskåp och få en extra bänkyta för förvaring. Det finns hyllor, liksom för garderober med skjutdörrar och vanliga skåpsdörrar. Det är väldigt snyggt med hyllor också utan dörrar. Vill man kunna se innehållet kan man även har glasdörrar.

Vardagsrumsmöbel

En vardagsrumshylla kan kombinera skåp, hyllor och lådor som ger en bra förvaring. Varför inte sätta upp ett vitt, minimalistiskt hyllsystem på en vit vägg och på så sätt åstadkomma en effekt och lek med vinklar och skuggor samtidigt som du får förvaring för pryttlar och saker. Eller varför inte välja ett hyllsystem med både vitrinskåp och ett lägre förvaringsskåp i en och samma möbel. Du kan också välja ett hyllsystem som hjälper dig att utnyttja ditt TV-rum på ett effektivare sätt. Du får en snygg TV-bänk med smarta lådor. Sedan kan TV, DVD, extra högtalare och annat smått och gott få rum. Sätt upp förvaringsskåpen direkt på väggen och du kan få ett mer glest hyllsystem. Du kan även välja helt separata hyllor och ge ett annat intryck av rummet.

Kontorsmöbel

Wegot förser också kontor med hyllsystem för bokhyllor och skåpsförvaring både med och utan luckor. Wegot har hela sortiment just för kontor, både skrivbord, konstorsstolar, hyllor och skåp. Där kan man välja mellan färgsatta luckor som kan ge ett kontor lite mer liv. Om man inte har så stort kontor kan man använda smarta rälslösningar som ger möjlighet att bestämma ett unikt utseende på hyllsystemet efter funktion. De tillämpar en månads prisgaranti, som innebär att om någon hittar samma vara till ett bättre pris, får man mellanskillnaden av Wegot.

22 Aug 2017