Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Få ett nytt rum med nytt golv billigt

Vill du förnya ett rum? Göra ett mörkt rum ljust, eller tvärtom? Eller lyfta ett rum? Då finns det många bra knep för att göra det utan att det kostar skjortan! Antingen kan man måla om ytorna, eller slipa om det golv som du har, eller lägga ett helt nytt golv. Jag kan garantera dig att ett nytt golv lyfter ett helt rum. Tänk att på få gå på ett golv som ingen annan än du, har trampat på.

Att se till att ditt golv tas om hand av professionella hantverkare behöver inte bli så dyrt. Med ROT-avdraget får du en förmånlig möjlighet att dra av det på deklarationen. Samtidigt är ett renoverat golv en riktig investering för ditt hus, eller bostad. Och du får njuta av ett riktigt golvlyft! Du får chansen att njuta av ett nytt, fint golv. Och det är mycket njutning, kan jag lova. Varför inte prova proffsiga hantverkare på Cityparkett? På deras hemsida; cityparkett.se kan du se olika alternativ som man kan göra med ett golv och ett rum som du vill förnya.

Måla golvet?

Varför inte måla golvet? Enligt de senaste trenderna inom inredning kommer vi att se mer färger än vitt, brunt och svart de närmaste åren. Nu ska vi ha färgglatt och med mönster, som medaljonger, färger och annat som kan lyfta vilket rum som helst. Så varför inte måla ditt golv i någon fin färg? Det är mycket färglada nyanser som kan göra din dag. Härligt azurblått, hallonrött, påsklikt gult är alla innefärger i år. Ska ditt golv bli välgjort kan du anlita hantverkare för det grövre jobbet och sedan gå loss med färgburkarna själv. Det är roligt att var kreativ, och du kan lätt imponera på dina vänner! Lycka till!

26 May 2017