Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Då det är dags att renovera köket

Renovera kök är ett ganska så stort projekt. Då det väl är gjort kan man pusta ut, men arbetet innan det är ofta bökigt och stort. Bäst att göra det på sommaren, då det är lätt att flytta ut matlagningen, kanske utomhus? Ofta får man diska i badrummet innan allt VVS är färdiggjort i köket. Vissa familjer flyttar ner i källaren och diskar i bastun, eller i tvättstugan, vilket annars är bra tips om vart man kan ta vägen tills arbetet är färdigt. I alla fall, när det väl är dags att bita i det sura äpplet är man glad när köket är klart, eller hur?

Lägga lister vid våtytor

Då det är dags att välja lister som är nödvändiga för våtytorna i köket, finns det lite olika sorters lister att välja på. Själv kan jag bara rekommendera profillister.se. De bästa listerna lämpade för kök är svampgummilister med vattentät hinna. Den gör dem perfekta för ställen där man kommer i kontakt med vatten och har en otroligt bra tätning. På profillagret.se har de precis som namnet säger; profillister. Det är lister som exakt har den profil på listerna som ni behöver. Med profillister får ni lister som just passar in på era mått i köket, som ni behöver. Vill man av olika anledningar inte ha det finns det ordinära tätningslister, svampgummilister, men även de billigare cellgummilisterna.

Bekvämt med e-handel

Det som är bra med profillagret.se är att ni i lugn och ro kan beställa hem de sorts lister som ni önskar, med kostnadsfri frakt. Profillagret.se har ett stort sortiment på lister. Där kan man beställa per meter, har fri ångerrätt och en månads kredit. Är du inte nöjd med varan har du tre års rätt till reklamation. Bra, eller hur? Profillagret ser till att du är nöjd.

6 Jun 2017