Design och Destination

- behovet av attraktiva miljöer

Anlita städhjälp ger mer tid!

Känner du igen bilden? Ser du ut så här i din ateljé? Så här ser det inte ut längre. Nu har jag ordning och reda. Alla mina penslar ligger i rätt burk. Färgerna ligger så att jag hittar dem numera. Mina målningar ligger i rätt fack, mina påbörjade i rätt fack och alla material, som jag ska jobba med ligger för sig. Och vet ni vad? Jag anlitade en hemstädning i Stockholm, och sedan dess har jag haft denna ordning.

Anlita hemstädning inte dyrt

Många tror att om man anlitar hemstädning är det dyrt, men sanningen är att det inte kosta så mycket. Med RUT-avdragen får man ner kostnaderna. Jag har dessutom haft turen att hitta en städfirma som tar väldigt bra priser och som samtidigt garanterar att man faktiskt blir nöjd med städningen. De heter Städenergi, och gör hemstädning, flyttstädning, trappstädning och den mesta sorts städning, som man nu kan behöva.

Kan vara känsligt med någon hemma

Andra kan tycka att det är känsligt att släppa någon hem till sig, men min erfarenhet är att de på Städenergi visar precis den hyfs som jag behöver. De klampar inte på, utan städar precis där jag vill att de ska göra. De tar timpris, så det blir precis så mycket som jag önskar. Att få det städat har lyft min vardag. Nu får jag tid och energi att koncentrera mig på mitt kreativa skapande. Gör det du med!

18 Jun 2017