Det är i Helsingfors det händer 2012

Missa inte försommarens stora händelse! 11-13 juni anordnar SVID tillsammans med Svensk Form och Arkitekturmuseet en designkryssning till Helsingfors, World Design Capital 2012. Vi vill samla designbranschen, näringsliv, organisationer och politiker på en resa fylld med seminarier, aktiviteter och underhållning. Missa inte chansen att nätverka och inspireras!

Självklart får våra medlemmar i Intressentföreningen för SVID rabatt på resan och betalar endast från 2 200 kr. Dessutom planerar vi ett VIP-arrangemang i Helsingfors för de medlemmar som vill! Om du inte redan är medlem i Intressentföreningen kan du läsa mer om förmåner och medlemskap på www.svid.se/intressentforeningen.

Mer information om kryssningen och hur du bokar biljetter hittar du på http://designkryssning.wordpress.com/. Häng med!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>